IGLO Blogger Template for FB Ads to AdSense

HPK

mesothelioma survival rates,structured settlement annuity companies,mesothelioma attorneys california,structured settlements annuities,structured settlement buyer,mesothelioma suit,mesothelioma claim,small business administration sba,structured settlement purchasers,wisconsin mesothelioma attorney,houston tx auto insurance,mesotheliama,mesothelioma lawyer virginia,seattle mesothelioma lawyer,selling my structured settlement,mesothelioma attorney illinois,selling annuity,mesothelioma trial attorney,injury lawyer houston tx,baltimore mesothelioma attorneys,mesothelioma care,mesothelioma lawyer texas,structered settlement,houston motorcycle accident lawyer,p0135 honda civic 2004,structured settlement investments,mesothelioma lawyer dallas,caraccidentlawyer,structured settlemen,houston mesothelioma attorney,structured settlement sell,new york mesothelioma law firm,cash out structured settlement,mesothelioma lawyer chicago,lawsuit mesothelioma,truck accident attorney los angeles,asbestos exposure lawyers,mesothelioma cases,emergency response plan ppt,support.peachtree.com,structured settlement quote,semi truck accident lawyers,auto accident attorney Torrance,mesothelioma lawyer asbestos cancer lawsuit,mesothelioma lawyers san diego,asbestos mesothelioma lawsuit,buying structured settlements,mesothelioma attorney assistance,tennessee mesothelioma lawyer,earthlink business internet,meso lawyer,tucson car accident attorney,accident attorney orange county,mesothelioma litigation,mesothelioma settlements amounts,mesothelioma law firms,new mexico mesothelioma lawyer,accident attorneys orange county,mesothelioma lawsuit,personal injury accident lawyer,purchase structured settlements,firm law mesothelioma,car accident lawyers los angeles,mesothelioma attorneys,structured settlement company,auto accident lawyer san francisco,mesotheolima,los angeles motorcycle accident lawyer,mesothelioma attorney florida,broward county dui lawyer,state of california car insurance,selling a structured settlement,best accident attorneys,accident attorney san bernardino,mesothelioma ct,hughes net business,california motorcycle accident lawyer,mesothelioma help,washington mesothelioma attorney,best mesothelioma lawyers,diagnosed with mesothelioma,motorcycle accident attorney chicago,structured settlement need cash now,mesothelioma settlement amounts,motorcycle accident attorney sacramento,alcohol rehab center in florida,fast cash for house,car accident lawyer michigan,maritime lawyer houston,mesothelioma personal injury lawyers,personal injury attorney ocala fl,business voice mail service,california mesothelioma attorney,offshore accident lawyer,buy structured settlements,philadelphia mesothelioma lawyer,selling structured settlement,workplace accident attorney,illinois mesothelioma lawyer

5 Beyin Kuramı Ile Mutluluğu Keşfedin.

Simpan kode iklan disini.

Beynimizle ilgili bilmediğimiz bu v şey yüzünden mutsuzsunuz. Beynin yaptığı bu v işlem sizi mutsuz yapıyor. Bu v kuramı anladıktan sonra beynimiz daha mutlu ve huzurlu olacaktır. Kaygılarınız ve endişeleriniz azalacak ve daha huzurlu hissedeceksiniz.

Beyinle ilgili bilmemiz gereken v şey ve mutsuzluğumuzun sebebi


1- Beyin gerçek algısı
Yapılan araştırmalar beynimizin algılama durumuyla ilgili. Elinizin kesildiğinde yaşadığınız acı ile elinizin kesildiğini hayal etmeniz arasında çok fark yok. Çünkü ikisinde de aynı nöronlar ateşleniyor ve beyindeki aynı bölgeler yanıp sönüyor.

Kısaca izlediğiniz bir filmde ağlamanızın veya korkmanızın en büyük sebeplerinden biri beyninizin her şeyi gerçek sanmasıyla ilgili olmasıdır. Kısaca bir endişeye kapıldığınızda beyin bunu gerçekten olmuş gibi yaşıyor ve duygusal olarak çöküyor.

2- Beyin için kalp yarası ile fiziksel yaralanma aynı büyük acıya sebep oluyor.
Birisi sizi üzdüğünde yoğun şekilde bir acı duyuyorsanız, bunun sebebi beyniniz fiziksel acı ile duygusal acıyı birbirinden ayırmıyor.

Kolunuzun kırılması ile kalbinizin kırılması aynı beyinsel tepkiyi alıyor küçük bir farkla kalp kırıklarınız çoğu zaman iyileşmiyor.

3- Beyniniz başka birinin acısını kendi acısı olarak yorumlayabiliyor.
Birisi size dertlerini anlattığında beyniniz onun yaşadığı durumu kendi durumu gibi görüp yaşıyor. Eğer birinin dertlerini dinlediyseniz üzgünüm ama artık beyniniz için aynı dertler geçerli.

Onun hissettiği acı empati durumu yüzünden sizde yaşıyorsunuz. Özellikle sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insansa aynı acıyı yaşamanız kaçınılmaz.


4- Beyin yeterlilik ve teşvik ister.
Beyin pohpohlanmaya bayılır. Buna ihtiyacı vardır. Çünkü her övüldüğünde büyük miktarlarda dopamin salgılanır ve beyin büyük huzur ve gevşeme yaşar. Mutsuzluğumuzun ardındaki en büyük nedenlerden biri kendimize yüklenmemiz ve kendimizi aşağılamamızdır.

Başkalarının sözlerini bir kenara bırakın. Kendiniz için bir iyilik yapın ve ne kadar iyi şeyler yaptığınızı söyleyin. İç hesaplaşmaları ve hatalarınızı bir kenara bırakın ve kendinize sen başarılısın ve çok iyi bir insansın deyin.

5- Beyine imkansız gelen görev vermek.

Beyniniz bir kaygı senaryosu yaşadığında ki bu genellikle duygusal durumumuzun iyi olmadığı zamanlara gelmektedir. Büyük bir baskı ve huzursuzluk halini yaşar. Peki kaygı senaryosu nedir. Diyelim ki ocağı kapatmayı unuttun kaygısı geldi. Sen ise bir misafirliktesin.

Beyin ocakla ilgili çözümler arayacak ama ocağı gidip kontrol edemeyeceği için bu görev ona imkansız gelecektir. Bu durumda huzursuzluk ve endişe chapeau safhaya çıkacaktır. Bir kaygı senaryosu geldiğinde bu beyin için imkansız bir görevse yapmanız gereken tek şey Kendinizden emin bir şekilde "Evet Ocağı kapattım" demektir. Zihin bu andan itibaren bununla ilgili endişeyi bırakacaktır.


Simpan kode iklan disini.
Bagikan ke Facebook