IGLO Blogger Template for FB Ads to AdSense

HPK

mesothelioma survival rates,structured settlement annuity companies,mesothelioma attorneys california,structured settlements annuities,structured settlement buyer,mesothelioma suit,mesothelioma claim,small business administration sba,structured settlement purchasers,wisconsin mesothelioma attorney,houston tx auto insurance,mesotheliama,mesothelioma lawyer virginia,seattle mesothelioma lawyer,selling my structured settlement,mesothelioma attorney illinois,selling annuity,mesothelioma trial attorney,injury lawyer houston tx,baltimore mesothelioma attorneys,mesothelioma care,mesothelioma lawyer texas,structered settlement,houston motorcycle accident lawyer,p0135 honda civic 2004,structured settlement investments,mesothelioma lawyer dallas,caraccidentlawyer,structured settlemen,houston mesothelioma attorney,structured settlement sell,new york mesothelioma law firm,cash out structured settlement,mesothelioma lawyer chicago,lawsuit mesothelioma,truck accident attorney los angeles,asbestos exposure lawyers,mesothelioma cases,emergency response plan ppt,support.peachtree.com,structured settlement quote,semi truck accident lawyers,auto accident attorney Torrance,mesothelioma lawyer asbestos cancer lawsuit,mesothelioma lawyers san diego,asbestos mesothelioma lawsuit,buying structured settlements,mesothelioma attorney assistance,tennessee mesothelioma lawyer,earthlink business internet,meso lawyer,tucson car accident attorney,accident attorney orange county,mesothelioma litigation,mesothelioma settlements amounts,mesothelioma law firms,new mexico mesothelioma lawyer,accident attorneys orange county,mesothelioma lawsuit,personal injury accident lawyer,purchase structured settlements,firm law mesothelioma,car accident lawyers los angeles,mesothelioma attorneys,structured settlement company,auto accident lawyer san francisco,mesotheolima,los angeles motorcycle accident lawyer,mesothelioma attorney florida,broward county dui lawyer,state of california car insurance,selling a structured settlement,best accident attorneys,accident attorney san bernardino,mesothelioma ct,hughes net business,california motorcycle accident lawyer,mesothelioma help,washington mesothelioma attorney,best mesothelioma lawyers,diagnosed with mesothelioma,motorcycle accident attorney chicago,structured settlement need cash now,mesothelioma settlement amounts,motorcycle accident attorney sacramento,alcohol rehab center in florida,fast cash for house,car accident lawyer michigan,maritime lawyer houston,mesothelioma personal injury lawyers,personal injury attorney ocala fl,business voice mail service,california mesothelioma attorney,offshore accident lawyer,buy structured settlements,philadelphia mesothelioma lawyer,selling structured settlement,workplace accident attorney,illinois mesothelioma lawyer

Beyninizin Hayallerinizi Engellediği Five Söz

Simpan kode iklan disini.

Başarmak istiyoruz ve birden zihnimiz yoğun bir strese giriyor. Beynimiz bize "boş ver başka zamana kalsın" diyor. Sonra ise unutup gidiyoruz. Zihnimiz değişimden nefret eder. Stresli ortamlardan ve zorlayıcı koşullardan da öyle. O hayatını düz bir çizgide devam etmeye bayılır. Ama hayat kesinlikle düz bir çizgi değildir. Hayat sana verilen kıymetli bir hediyedir. Pek çok insan sana hayallerine sahip çıkmanı söyleyebilir. Ama onları nasıl gerçekleştireceğimizi pek bilmeyiz.

Önce beynimizin bizi engellediği v söz ile başlayalım.
[post_ad]
1- Bunu asla yapamam.
Bu çok zor ve neredeyse imkansız. Bunu denemek sadece zaman kaybı. Bu benim yeteneklerimi aşacak bir durum. Bunun gibi onlarca benzer söz aklınızda uçuyorsa, beyniniz ilk bariyerini koymuştur. Beyniniz size bunun zor olduğunu söylemesinin en büyük sebebi, ortada bir adventure görmesidir. Çoğu insan riske girmeyi sevmez. Bazı risksiz olaylar bile beyin tarafından riskli kabul edilebilir.

Hayatta başarı için belli risklere girmek zorunda kalabiliriz. Amaç gerekli ve doğru risklere girmek ve doğru adventure yönetimi ile problemleri en aza indirmektir.

2- Başkaları yapabilir ama bende işe yaramaz.
Pek çok başarılı insan hayatlarının belli döneminde bir seçim yapmak zorunda kalmışlardır. Zaten başarıya bu seçimler sayesinde ulaşmışlardır. Bir arkadaşınız bir işi başardıysa, olaya kesinlikle şöyle bakarız. O yapar ama ben yapamam. Beyniniz tabii ki sizi korumak için bir engel yerleştirmiştir.

Düşüncenizi şu şekilde değiştirmelisiniz. O başardıysa ben daha iyisini yaparım.

3- Ama *şuna ihtiyacım var.
Şuna dediğimiz yere istediğinizi yerleştirebilirsiniz. Paraya mesela veya bilgiye yada kahveye. Beyniniz hayalinizle ilgili büyük bir engel yerleştirmiştir. Artık çok fazla hareket edecek yeriniz kalmadı.

Düşüncenizi şu şekilde değiştirmelisiniz. Kendimden (kendime ve hayalime inanmamdan başka) ve çalışmamdan başka hiç bir şeye ihtiyacım yok.

4- Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Beyninizin en iyi hamlelerinden biridir. Gerçekten sizi yerinize oturtur. Nereden başlayacaksınız gerçekten. Harika bir hayaliniz var. Başlamak istiyorsunuz ama nereden? Böyle bir düşünce bizde soğuk duş etkisi yapar ve hayallerimizi rafa kaldırırız.

Herhangi bir yerden başlayın ve yeter ki başlayın. Başladığınızda mutlaka devamı gelir.
devamı


devamı 
5- Ya başarısız olursam.
Çoğu hayal bu korku yüzünden unutulur. Korkularınızın en büyüğü değil midir? İnsanlar güler size ve çevrenizdekiler söylememiş miydik der değil mi?

Pek çok zengin ve başarılı insan hayatları boyunca pek çok kez başarısız olmuşlardır. Ama biz onların başarılı yanlarını okumuşuzdur. Steve Jobs kurduğu şirketten kovulmuş. Stephen King'in ilk romanı carrie tam xxx sefer reddedilmiş. Thomas Edison 1000' denemesinde lambayı bulmuştur. Gerçek şu başarılı insanlar düz bir tırmanma çizgisiyle oraya ulaşmadılar. Bazen yükseldiler ve bazen büyük düşüşler yaşadılar. Onları başarıya ulaştıran ise hayallerine olan inançları oldu.
Simpan kode iklan disini.
Bagikan ke Facebook